share-image-usc

Uppsala Social Club söker en driftansvarig!

Vår verksamhet:

När man bokar våra fantastiska evenemangslokaler ska det vara enkelt och stressfritt samtidigt som vi garanterar att varje detalj tas om hand. Våra kunder är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningar genom att skapa unika och minnesvärda upplevelser.

USC City ligger ett stenkast från Stora Torget och USC Arken ligger i Sala Backe. Hos oss kan kunder planera, skräddarsy och genomföra sitt evenemang som dem vill och önskar.

Ditt uppdrag:

Du ansvarar för verksamheten och att kunder får den upplevelse som de förväntat sig. I det ingår allt från visning, bokning, kundkontakt, personalplanering till genomförande av diverse uppdrag men även att driva egna koncept. Du kommer tillsammans med styrelsen arbeta med att utveckla verksamheten.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och driva en av Uppsalas fräschaste evenemangslokal. Jobbet har en stor flexibilitet och du kommer få använda din innovativa och kreativa förmåga till att utveckla verksamheten och driva nya projekt.

Dina kvalifikationer:

Du har en kompetens som motsvarar verksamhetens uppdrag. Vi ser att du har erfarenhet och annan kompetens som vi bedömer adekvat för tjänsten. Det är en fördel om du även har kunskap om verksamhetsledning eller annan form av verksamhetsutveckling med goda resultat. I ditt arbete är du van att ta ansvar, samt att verka i en miljö med högt tempo och krav på kvalitet i leverans. Dina språkkunskaper och datorkunskaper är goda och du sätter dig snabbt in i nya systemstöd som du behöver i ditt arbete. Som person är du serviceinriktad, utvecklingsorienterad, uthållig och prestigelös. Du skapar och behåller goda relationer och är duktig på att samarbeta. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är strukturerad, drivande och självgående. Som kommunikatör är du duktig både skriftligt och muntligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du jobba med oss?

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka ansökan redan nu! Vi jobbar med löpande urval. Sista ansökningsdag 11 december. För att ansöka, skicka personligt brev och CV till carlos@usc.se

Om anställningen

Flexibelt & enkelt

Boka din lokal i Uppsala idag

Boka direkt via vår webb